Netflix pakt uit met nieuwe trailer voor thriller Hypnotic

Eind oktober is het Halloween, en dus is oktober de perfecte maand voor thrillers en horrorfilms. Daar zijn ze zich ook bij Netflix van bewust. En als jij bovendien iets zou hebben met hypnose, dan kan je deze trailer maar beter niet bekijken…

Het verhaal in deze thriller, die vanaf 27 oktober te zien is bij Netflix, gaat als volgt: Jenn voelt zich zowel persoonlijk als professioneel vastzitten en wendt zich tot een mysterieuze hypnotherapeut voor hulp, alleen om te ontdekken dat ze verstrikt is geraakt in een dodelijk denkspel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)