Ghost Recon bestaat 20 jaar en Ubisoft geeft de game gratis weg!

Ghost Recon

Ja, de tijd vliegt wanneer je jezelf amuseert! Het is ondertussen al 20 jaar geleden dat Ubisoft de tactische shooter Ghost Recon op de markt bracht.

Bij een verjaardag horen natuurlijk kadootjes en Ubisoft is erg gul. Want niet alleen kan je de originele Ghost Recon-game uit 2001 gratis en voor niks aan je Ubisoft Connect-bibliotheek toevoegen, ze gooien ook een uitbreiding voor Ghost Recon Wildlands, Fallen Ghosts, te grabbel.

Je hebt nog tot en met 10 oktober de tijd om je gratis PC-versie te claimen via de Ubisoft Connect Store.

Deze legendarische reeks is allesbehalve dood en begraven. Gisteren kondigde Ubisoft nog een Free-2-Play Battle Royale variant aan van de game onder de noemer Ghost Recon Frontline.

Bedankt aan Didi om dit nieuws te melden!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.