Disney Plus’ Pups Alone is Home Alone met honden

Pups Alone Disney+

Dankzij Disney+ kunnen we binnenkort genieten van een leuke parodie op de kerstprent Home Alone, genaamd Pups Alone. Als je net als ik een hondenliefhebber bent, en zes honden, waaronder een pup in huis hebt, dan kan je al een beetje raden wat je te wachten staat.

Nadat Robert een nieuwe job aangeboden krijgt in een vooruitstrevend bedrijf dat producten voor huisdieren uitvindt, verhuist hij met zijn tienerdochter Jenna en hun trouwe border collie Charlie naar een nieuwe buurt. Dit vlak voor Kerstmis.

Bij aankomst ontmoet Robert zijn knappe buurvrouw Holly, en haar brutale en pittige border collie Gidget (Jennifer Love Hewitt). Voordat de vonken kunnen overspringen, worden ze in de val gelokt door Roberts achterbakse en onaangename buurman en projectmanager Victor (Dolph Lundgren), zijn buurman bulldog “Vinnie P” en zijn loco sidekick Chihuahua “Jose” (Rob Schneider).

De jaloerse Victor ontdekt Roberts nieuwste uitvinding, een hondenhalsband die de gedachten van honden vertaalt in woorden. De jaloerse Victor huurt twee onbekwame dieven in, Benny (Nicholas Turturro) en Lenny, om de uitvinding te stelen terwijl iedereen weg is op de skireis.

De honden uit de buurt krijgen lucht van het plan, en bundelen hun krachten om Roberts uitvindingen te gebruiken om Robert zijn huis om te bouwen tot een grote valkuil voor de dieven.

Dat wordt lachen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)