Vier Halloween in Fortnite met het Fortnitemares-event

Fortnitemares 2021

Hoewel Halloween aan populariteit wint in België, is dit nog steeds niet te vergelijken met de uitzinnige sfeer die er heerst in delen van de USA. Daar is trick or treat een groots event en wordt er al maanden gewerkt aan het meest originele Halloweenkostuum.

Uiteraard mag een van de meest populaire online games zo’n event niet overslaan. Daarom organiseert ontwikkelaar Epic ook dit jaar het Fortnitemares-event in, euhm, Fortnite!

Tijdens dit event kan je exclusieve skins aanschaffen om zo je tegenstanders schrik aan te jagen. Dit jaar wordt er samengewerkt met Universal om populaire, spookachtige franchises naar de game te brengen.

Naarmate het event vordert, maakt Epic op deze website steeds meer coole skins bekend. Zo is onder andere Frankenstein vanaf nu verkrijgbaar.

Verder mogen Fortnite-spelers zichzelf opwarmen aan heerlijke Shortnitemares-filmpjes en speciale maps die door de community gebouwd werden.

Epic beloofd nog meer informatie te delen over wat we tot en met 1 november mogen verwachten in Fortnite. Al zou een Freddie Krueger-skin wel héél cool zijn…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.