Illfonic werkt aan nieuwe Ghostbusters videogame

Ghostbusters Afterlife

Normaal zouden we blij zijn te vernemen dat er een nieuwe Ghostbusters game in ontwikkeling is. In dit geval hebben we echter onze twijfels, en dat heeft zo zijn redenen.

Illfonic, dat is namelijk de studio die Predator: Hunting Grounds op de wereld heeft losgelaten. En zoals we allemaal weten is die game gene vette. Het is dan ook met een dubbel, en vooral bang, gevoel dat we mogen uitkijken naar deze in ontwikkeling zijnde titel.

Bovendien verschijnt er ook een nieuwe Ghostbusters-film, en dus ook daar de vrees dat de game samen met de film, of het spel nu volledig af is of niet, in de rekken zal liggen. En een snelle melkkoe moet worden om centen uit de bioscoopbezoekers en de fans hun zakken te kloppen.

Het was Illfonics co-founder Raphael Saadiq, tevens een Grammy winning singer, songwriter en record producer, die deze boodschap de wereld instuurde tijdens een interview met de Questlove Supreme music podcast waar hij te gast was.

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat we ons geen zorgen hoeven te maken natuurlijk…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)