Nieuwe trailer van Guardians of The Galaxy zet exclusieve PC-features in de kijker

Guardians of The Galaxy

Het blijft een discussie zonder eind: of het nu beter is om op een console of op een PC te gamen. Elk kamp heeft zijn voordelen, maar als je écht wil genieten van de knapste graphics, zal je toch moeten investeren in een hi-end gaming PC.

En als je dat doen, kan je genieten van de meest recente technieken. Dat geldt ook voor als je binnenkort Guardians of The Galaxy gaat spelen. In een nieuwe explosieve trailer zet ontwikkelaar Eidos Montreal de verschillende hi-end features op een rijtje.

Als je beschikt over de nieuwste RTX-grafische kaarten kan je genieten van volgende snufjes:

  • Hoge kwaliteit van textures
  • Real-time raytracing
  • NVIDIA DLSS
  • Diffuse belichting
  • HDR en breder kleurenspectrumwide color gamut
  • Resolutie tot 8K

De ontwikkelaar geeft ook nog mee dat, in het geval dat je niet over een fancy RTX-kaart beschikt, je deze versie van de game ook kan streamen via GeForce Now.

Guardians of The Galaxy is vanaf 26 oktober verkrijgbaar voor alle consoles en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.