Monster Hunter Rise verschijnt begin januari op PC

Vanaf 12 januari zal Monster Hunter Rise geen Switch-exclusive meer zijn. De game komt dan namelijk uit op PC.

Zoals het hoort krijgt de PC-versie een pak verbeteringen ten opzichte van de originele versie. Zo zullen er textures aanwezig zijn van hogere kwaliteit voor de personages en vijanden, krijg je verschillende opties om je framerate aan te passen, wordt voice chat geïmplementeerd, worden ultra-wide monitoren ondersteund én is er een mogelijkheid om in 4K monsters een kopje kleiner te maken.

Gelukkig kan je sneller aan de slag met een stukje van de game. Want vanaf 13 oktober is er een demo te downloaden waarin je een voorproefje krijgt van dit alles.

Wil je Ardtieboy zijn mening weten over de Switch-versie van Monster Hunter Rise? Dan kan je altijd zijn review nalezen en ontdekken waarom hij de game beloonde met een dikke 9.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.