Speel als DJ Steph in de Prequel DLC van Life is Strange: True Colors

Life is Strange

Life is Strange: True Colors is een toppertje. Dat zijn niet mijn woorden, maar die van Lazlo in zijn uitgebreide review van de game. Ben je ondertussen doorheen het verhaal? Dan heb ik goed nieuws, want er staat nieuwe DLC klaar.

Wavelenghts, want zo heet deze DLC, vertelt een prequel-verhaal waarin je als Steph speelt en de presentator van KRCT wordt: het beste – en enige – radiostation van Haven Springs. Ontdek in de loop van vier seizoenen meer over Stephs verleden en haar relaties, terwijl ze steeds weer terugkeert naar de plaatselijke platenwinkel en de geheimen ervan ontrafelt.
 
Draai plaatjes als DJ, geef bellers advies over bordspellen, en swipe door dating-app-matches terwijl je met Steph begint aan een nieuwe baan, afrekent met haar verleden, en haar toekomst in Haven Springs vormgeeft.
 
Wavelengths draait om muziek en daar hoort ook een gloednieuwe soundtrack bij. Hierop vinden we toppers als Girl in Red, Alt-J, Portugal, The Man, Foals, Hayley Kiyoko en Maribou State.

Het is wel belangrijk om weten dat Wavelenghts niet apart te koop is, maar alleen te spelen is als je de Deluxe Upgrade aankoopt of als je de Deluxe of Ultimate Edition al in huis hebt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.