Pragalicious serveert: FIFA 22 op PlayStation 5

Tijd voor koning voetbal! RoMa trok zijn fluo voetbalschoenen aan en nam het met het sterrenelftal van PSG in de Champions League op tegen Chelsea.

Lees zeker ook de uitgebreide review en ontdek waarom FIFA 22 eindelijk weer scoort op het veld met betekenisvolle gameplayverbeteringen.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.