Amazon Prime-leden krijgen Star Wars: Squadrons, Alien: Isolation en Ghostrunner gratis

Niet alleen PlayStation Plus- en Xbox Live Gold-abonnees kunnen rekenen op gratis games. Ook bij Amazon kunnen Prime-leden rekenen op straffe gratis games.

Het Amazon Prime Gaming-aanbod voor oktober is bevestigd, en het mag er best wezen als je ons vraagt. Amazon Prime-leden kunnen Star Wars: Squadrons, Alien: Isolation en Ghostrunner gratis downloaden en houden.

Maar dat is nog niet alles! Abonnees kunnen ook Song of Horror Complete Edition – Fear the Presence, Red Wings: Aces of the Sky, Wallace & Gromit’s Grand Adventures, Blue Fire, Tiny Robots Recharged, Whiskey & Zombies: The Great Southern Zombie Escape en Secret Files 3 downloaden en houden.

Daarnaast zijn er exclusieve bundels voor Call Of Duty: Warzone, Genshin Impact, Apex Legends, en de onlangs uitgebrachte Amazon MMO New World.

Eén voetnoot: al deze games zijn enkel beschikbaar voor pc!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)