Nintendo pakt uit met Switch OLED unboxing video

Op 8 oktober ligt de Switch OLED in de winkelrekken. Als je nog geen Switch in huis hebt, maar er wel aan dacht eentje aan te schaffen, dan is dit dus het ideale moment.

Maar hoe ziet dat ding eruit, wat krijg je voor je zuurverdiende centen, wat kan de console allemaal, en vooral hoe groot is dat scherm nu echt?

Dat zie en hoor je allemaal in Nintendo’s eigen unboxing video.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)