Launch trailer Back 4 Blood neemt ons mee naar de zombie-apocalyps

Back 4 Blood

De laatste weken, maanden en jaren worden we overspoeld door zombies in games, films en series. Iets wat in Back 4 Blood uiteraard niet anders is. Het moest immers maar niet zo plezant zijn om deze ondoden een voor een af te knallen natuurlijk.

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios serveren ons vandaag de officiële Back 4 Blood launch trailer om de aankomende release op 12 oktober van de dynamische first-person coöp-shooter in het zombiezonnetje te zetten.

De nieuwe video volgt de fanatieke zombieslachtcrew van Cleaners die een vuist bieden tegen de geïnfecteerde, meedogenloze horde die bekend staat als de Ridden, met als doel om de wereld terug te winnen voor de mensheid.

Naast de intensieve coöperatieve campagne, toont de trailer ook de onderlinge, competitieve PvP (speler versus speler) Swarm-modus, waarmee teams kunnen wisselen tussen spelen als de Cleaners of de Ridden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)