Forza Horizon 5 toont zijn PC-versie en geeft systeemvereisten vrij

Forza Horizon 5

Nog iets meer dan een maand en we kunnen vanuit onze luie zeten doorheen het prachtige, digitale Mexico scheuren in Forza Horizon 5.

We hebben de afgelopen weken al heel wat gameplaytrailers voorbij zien komen. Maar die waren voornamelijk afkomstig van de consoleversie van de game. Maar nu heeft ontwikkelaar Playground Games ook een trailer de wereld ingestuurd waarin de PC-versie getoond wordt.

(Lees verder onder de video)

En bij een PC-versie horen uiteraard ook de nodige systeemvereisten, die vind je in het handige overzicht hieronder. De ontwikkelaar geeft ook nog mee dat deze gameversie specifiek is ontworpen voor PC’s en dat het daarom gebruik zal kunnen maken van onder andere ultra-wide monitoren, onbeperkte framerates en raytracing in Forzavista.

Forza Horizon 5 verschijnt op 9 november voor de Xbox-consoles en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.