Disco Elysium: The Final Cut vanaf 12 oktober ook voor Xbox-consoles verkrijgbaar

Disco Elysium The Final Cut

Vorige week werd al bekend dat het fantastische Disco Elysium: The Final Cut over twee weken speelbaar zal zijn op de Nintendo Switch.

En nu kondigde ontwikkelaar ZA/UM dat deze beresterke RPG op 12 oktober ook zijn opwachting zal maken op de Xbox One en Xbox Series X|S. Hierdoor is game meteen op alle platformen speelbaar.

Als je liever een fysieke versie is huis haalt, zal je een maandje langer moeten wachten. Want op 9 november is de fysieke versie voor Xbox en PlayStation beschikbaar. Op de fysieke Nintendo Switch-versie is het wachten tot volgend jaar.

Lazlo noemde de game in zijn review een meesterwerk en een must-play als je into detective noir, adventure games en RPG’s bent.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.