fbpx

Gerucht: Morgen aankondiging Battlefield 2042 bèta, start op 6 oktober

Battlefield 2042

Na het nieuws dat de release van Battlefield 2042 met een kleine maand achteruit werd geschoven, bleef het opvallen stil rond de bèta van de game.

Vanuit het kamp van EA hebben we nog steeds geen officiële startdatum mogen ontvangen. Reden genoeg dus om de geruchtencarrousel nog een extra duwtje te geven.

Bekende insider Tom Henderson heeft via zijn Twitteraccount een foto naar buiten gebracht van streamingwebsite Bilibili, de Chinese variant van Twitch. Daarop is een aankondiging te zien dat de bèta van Battlefield 2042 van start gaat op 6 oktober.

Bovendien zegt Henderson signalen te horen dat we morgen de officiële aankondiging mogen verwachten vanuit EA. Al zou het kunnen dat door dit lek de aankondigingstrailer vroeger gedropt wordt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: