fbpx

Disco Elysium – The Final Cut komt op 12 oktober naar Switch

Disco Elysium The Final Cut

We hebben al meermaals gezegd dat Disco Elysium – The Final Cut thuishoort in jouw games collectie. Nu krijgen ook de Switch-fans hier de kans toe, en dat op 12 oktober.

Volgens de makers is dit niet zomaar een eenvoudige port maar een nauwgezette heropbouw van het spel, inclusief een opnieuw ontworpen gebruikersinterface voor draagbaar gamen, opties voor het schalen van lettertypes, verbeterde leesbaarheid over de hele lijn en alle verbeteringen in de kwaliteit van de vorige versies.

Disco Elysium – The Final Cut is de definitieve editie van deze unieke open wereld role playing game met een waanzinnige hoeveelheid keuze en consequenties. Je bent een detective met een uniek vaardigheidssysteem tot je beschikking en een heel stadsblok om je weg doorheen te banen.

Ondervraag onvergetelijke personages, los moordzaken op of neem steekpenningen aan. Word de held, profeet, gek, de grootste detective die de wereld ooit heeft gezien… of een absolute ramp van een mens.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d