Dit mag je verwachten in het derde seizoen van Knockout City

Knockout City Season 3

6 oktober is het zover, dan gaat het derde seizoen van start van de Knockout City. Ontwikkelaar Velan Studio zegt een pakt nieuwigheden voor te schotelen voor de vele dodgebrawlers onder jullie.

Knockout City Season 3 krijgt de naam H@CKeD mee en neemt ons mee naar Lockdown Throwdown, een ontmantelde gevangenis aan de kust. Hierin moetendodgebrawlers door de wereld navigeren terwijl ze worden gehackt door Z3R0, een alziend oog dat de televisie, reclameborden en zelfs de outfits van de Brawlers observeert. Het is aan jou om uit te vogelen wie, of wat, Z3R0, is.

Dit is een oplijsting wat je van Knockout City Season 3 mag verwachten:

  • 4 gloednieuwe playlists en events – Dodgebrawlers ontdekken tijdens het seizoen nieuwe modes en nieuwe variaties op bestaande modes. Deze events keren Holobux, XP of event tickets uit waarmee je cosmetische items kunt kopen in een event shop.
  • Nieuwe Weekly Crew Contracts met 18 nieuwe en exclusieve cosmetische Crew-beloningen – Gamers kunnen onderzoek doen naar de nieuwe Crew Cosmetic: Crew Horns: een set unieke en wilde claxons die afgaan als je voertuig zichtbaar wordt in de Match Intro-tussenfilms. Daarnaast vind je overal nieuwe wekelijkse Brawl Pass Contracts en nieuwe Training Level- en Training Contracts.
  • Een nieuwe map: Lockdown Throwdown – Op deze verlaten binnenplaats van een gevangenis zijn nog steeds een paar beveiligingssystemen online! Spotlight Drones patrouilleren door de gevangenis, en alle brawlers die op hun pad terecht komen, activeren een Security Turret die een Cage-bal op de speler afvuurt. Met dit mechanisme kun je in het voordeel komen bij een tegenstander, of je opzettelijk laten spotten terwijl je de Cage Ball probeert te vangen, zodat je die tegen het andere team kunt gebruiken.
  • De gloednieuwe Brawl Pass – Vanaf Season 3 is Street Rank niet de enige manier waarop je kunt levelen en toegang tot exclusieve cosmetische items kunt krijgen om op het veld te pronken! Nieuw: Brawl Pass! Brawl Pass heeft 100 levels met unieke beloningen die je tijdens het spelen kunt scoren. Levels worden toegankelijk als je matches doorloopt, XP verdient en Brawl Pass Contracts voltooit. Elke week zie je 6 nieuwe wekelijkse Brawl Pass Contracts die je kunt doorlopen tijdens het spelen, en als je levelt krijg je exclusieve nieuwe Cosmetics, Crew Vehicles, Energy Drinks, Style Chips, Holobux en nog veel meer!
  • Extra nieuwe content – Een nieuwe energiedrank, spelersstemmen, toffe locaties, bundels, shop items en nog veel meer.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.