Spider-Man krijgt een belangrijke rol in Marvel’s Avengers

Later dit jaar vervoegt Spider-Man de Avengers crew in Square Enix’ Marvel’s Avengers. Uit nieuwe informatie blijkt alvast dat hij geen figurantenrol zal vertolken.

Zo kunnen we alvast meegeven dat Square Enix en ontwikkelaar Crystal Dynamics Spidey’s entrée in de game gaan opvatten als een speciaal event.

Dat wil dus zeggen dat Spider-Man een eigen verhaallijn, inclusief tussenfilmpjes, meekrijgt. Vergelijk het een beetje met Black Panther en diens War for Wakanda-toevoeging.

Crystal Dynamics’ Dan Matlack zegt daarover het volgende: “Spider-Man is what we call an ‘event’ so he will have cutscenes and a story for sure,”

Wel vervelend is het feit dat Spider-Man enkel beschikbaar komt voor PlayStation gamers, en dit door een exclusiviteitsdeal tussen Sony en Square Enix…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Spider-Man krijgt een belangrijke rol in Marvel’s Avengers'

  1. Geruchten gaan de ronde dat Sony de Marvel reeks aan het opsouperen is, als in nog een exclusieve Marvel game buiten Spidey 2 & Wolverine? En de band tussen Sony & Disney is tight dus … MS zou indien mogelijk meer richting Rocksteady Studios & Netherrealm Studios + DC Universe moeten kijken. Een Superman game a la Spider-man …

Reacties zijn gesloten.