Kondigt Ubisoft binnenkort The Crew 3 aan?

Ubisofts open-wereld racegames The Crew en vooral The Crew 2 kunnen op heel wat fans rekenen binnen het genre. Voor die fans zou er binnenkort wel eens goed nieuws in de bus kunnen vallen.

Je hebt mensen zoals wij, gamers, die het spel spelen, en dan zijn er mensen, dataminers, die niets liever doen dan in de code van de games te duiken en op zoek te gaan naar diens diepste geheimen.

En in de tweede DLC, namelijk US Speed Tour East, van The Crew 2 zou dat best wel eens een link naar The Crew 3 kunnen zijn. Meer nog ze zouden zelfs de locatie van de derde telg in de reeks ontrafeld hebben, namelijk Hawaï.

Het was een Redditgebruiker die in de code dook en daarbovenop ontdekte dat nummer 3 best wel eens een battle royale-modus zou meekrijgen.

Zoals gezegd, niets is zeker maar we nemen aan dat u/RacingGameGuru0300 weet wat zegt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)