Ubisoft brengt Driver-serie weer tot leven

In 1999 kwam Ubisoft met de Driver-reeks op de proppen. De game bracht een mix van actie, avontuur en racing, en dit in een open spelwereld. Er verschenen verschillende games die nooit echt hoge toppen scheerden, maar wel plezant waren om spelen.

Nu heeft Ubisoft besloten om de reeks weer tot leven te brengen. Niet als een videogame maar als een live-action tv-serie.

Hoofdrolspeler John Tanner keert dus terug in de Driver TV show, waarin hij het zal opnemen tegen een misdaadorganisatie.

Maar wie, wat, waar en wanneer? Wel de serie zal niet te zien zijn op Netflix of Amazon, maar wel op een nieuw streaming platform genaamd Binge.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)