De PS5 krijgt vandaag een grote software-update

PlayStation 5

Vandaag is een belangrijke dag voor Sony en in het bijzonder de PlayStation 5. Vandaag gaat de grote september-update live en die voert toch wel een aantal hele belangrijke updates door voor jou fancy machine.

Om te beginnen waarschijnlijk de twee belangrijkste, namelijk de mogelijkheid om je interne opslag uit te breiden met een M.2-SSD, en het beschikbaar stellen van 3D Audio voor televisieluidsprekers.

Wat betreft de mogelijkheden voor je interne opslag moet je zeker de instructies volgen zodat je geen fouten maakt. Begin er niet ‘zomaar’ aan zou ik zeggen.

Daarnaast zijn er ook diverse aanpassingen en verbeteringen om de User Interface van je PS5 aan te passen, kan je de Game Base de plaats van je icoontjes veranderen en aanpassen en kunnen gebruikers van de een 3D Pulse Headset rekenen op een nieuwe equalizer om hun geluid goed af te stellen.

Voor je begint te pimpen toch maar even onderstaande video bekijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)