Nieuwe pc-trailer Far Cry 6 toont AMD FSR en Ray Tracing

AMD pakt uit met een nieuwe pc-trailer voor Far Cry 6 waarin het de mogelijkheden van zijn hardware toont, en wat dat betekent voor een game als Far Cry 6.

Zelf ben ik niet technisch aangelegd maar ik weet wel dat de kenners hier zeker van zullen smullen, en dat Far Cry 6 er op pc absoluut niet slecht uitziet.

Deze trailer toont enkele van de functies die de pc-versie zal ondersteunen. Zo krijgen we meer scènes met de Ray Tracing-reflecties en schaduwen, evenals een eerste blik op AMD’s FidelityFX Super Resolution (FSR).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)