fbpx

Nieuwe GTA V-trailer reeds over de 100K dislikes op YouTube

GTA V

Komen er barsten in het blazoen van zowel Rockstar als GTA V? Feit is dat de vorige week getoonde PS5-trailer reeds over meer dan 100.000 dislikes zit op het YouTube-kanaal van Rockstar en PlayStation. Maar wat is de reden?

Wel, het ligt hem niet aan de kwaliteit van de trailer, daar zijn de fans het duidelijk over eens. Waar het dan wel aan zou kunnen liggen?

In de eerste plaats natuurlijk het feit dat de game opnieuw werd uitgesteld, naar maart 2022 deze keer. Daarbovenop dan ook dat dit reeds de derde remaster/remake, of hoe je het ook noemen wil, van GTA V is. Maar er is meer…

Meer en meer fans beginnen Rockstar er ook van te verdenken dat GTA V gewoon een melkkoe is voor Rockstar en dat ze deze game tot de laatste druppel willen uitmelken.

Rockstar heeft zware kritiek gekregen van gamers over de hele wereld, die het bedrijf ervan beschuldigen GTA V zwaar ‘uit te melken’ en lui te worden zonder een nieuw vervolg op het spel of enige verhaal DLC.

De online community wees erop dat de PlayStation 2 3 GTA games had uitgebracht tijdens zijn cyclus, en dat GTA V nu voor drie console generaties wordt uitgebracht.

Hieronder nog eens de bewuste trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d