EA degradeert Ronaldo in FIFA 22

Zijn ze daar helemaal zot geworden bij EA? Eerst pakken ze onze eigen Lukaku aan, en nu blijkt dat ook de beste voetballer ter wereld, namelijk CR7 gedegradeerd werd. Schande!

Inderdaad de spits die speelde bij onder andere Manchester United, Real Madrid, Juventus, het Portugese nationale elftal, en nu terug in Manchester United speelt, zakt naar de derde plaats in de FIFA 22-ranking…

Il faut le faire denk ik dan. Hij moet nu zowel Messi, je weet wel die kleine vervelende pestkop uit Argentinië, en Robert Lewandowski, de stoere sterke Poolse beer voor laten gaan.

Vorig jaar kreeg Ronaldo een score van 92, na Lionel Messi met 93 punten. In FIFA 22 heeft Ronaldo echter een score van 91 en staat hij op de gedeelde derde plaats naast Kevin De Bruyne van Manchester City, Kylian Mbappé en Neymar van Paris Saint-Germain.

Op zich niet slecht, maar geef toe, Ronaldo verdient beter! Toch?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)