Romelu Lukaku ontbreekt opnieuw in de top 22 van nieuwste FIFA-game

FIFA 22 Son

Het is elk jaar een discussie van jewelste. Spelers die vinden dat hun score in de meest recente FIFA-game te laag is. Je zou soms durven denken dat EA Sports het met opzet doet om zo extra publiciteit te krijgen.

Hou je dus maar vast aan de netten van de goals, want EA Sports heeft de ratings vrijgegeven de 22 spelers met de hoogste score in FIFA 22.

De speler met de hoogste score is niemand minder dan de meest recente aanwinst van Paris Saint-Germain: Leo Messi. Hij is met een algemene score van 93 net iets beter dan de spits van Bayern München: Robert Lewandowski.

Verderop weinig verrassingen in de top met namen als Ronaldo, Mbappé, Neymar Jr. en natuurlijk onze eigenste Kevin De Bruyne. Ook de rots in de branding in het doel van Real Madrid en de Rode Duivels, Thibaut Courtois krijgt een mooie score mee van 89.

Wie, in mijn ogen, wel mag klagen is onze Romelu Lukaku. Hij is in deze Top 22 nergens te bespeuren en daar mag hij terecht ontevreden over zijn na zijn prachtprestatie bij Inter vorig jaar.

FIFA 22 is vanaf 2 oktober verkrijgbaar.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.