Aliens maken plaats voor donkere portalen vol monsters in Fortnite Season 8: Cubed

Fortnite Cubed Season 8

Gisteren vond het slotevent plaats van het zevende seizoen van Fortnite, dat je hier nog eens kan herbekijken. De aliens werden verslagen, maar al snel werd duidelijk dat er een nog grotere vijand was opgestaan.

Waar de aliens nog schattig waren, is de nieuwe vijand een pak duisterder. In plaats van rondzwevende ufo’s, vind je nu op de verwoeste map op random plaatsen de zogenaamde Sideways aan. Dit zijn portalen waarin nieuwe vijanden te vinden zijn. Hier vind je ook nieuwe loot en grondstoffen om je wapen te upgraden. Enige kanttekening: de zwaartekracht is zo goed als onbestaande en bouwen is uit den boze.

Maar her en der zijn er ook kleinere portalen, Sideways Anomolies genaamd, te vinden die je naar de Sideways zuigen wanneer je te dichtbij komt. Wanneer dit gebeurd, krijg je verschillende waves aan vijanden voorgeschoteld die je zo snel als mogelijk moet uitschakelen.

Uiteraard werden alle levels weer op nul gezet bij de start van het nieuwe seizoen. Vanaf nu kunnen we dus opnieuw Battle Stars beginnen sparen om zo een heleboel nieuwe content vrij te spelen. Denk daarbij aan nieuwe skins, wapens, emotes en meer.

Waar je vorig seizoen het hardst moest werken om de skin van Rick Sanchez te bemachtigen is deze nu weggelegd voor de monsterlijke Carnage. Verder is er een cartoony Toona Fish-personage dat je volledig naar wens kan inkleuren met verpotten die je vindt in de chests. Oja, en er is een paarse eenhoorn…

De Battle Pass kost je 950 V-bucks.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.