Cinematic trailer maakt ons warm voor Diablo II: Resurrected

Diablo Immortal mobile game

Als er iets is dat ze fantastisch kunnen bij Blizzard, naast het maken van geweldige games, dan is dat eveneens het maken van cinematic trailers. Iets wat ook nu weer het geval is voor Diablo II: Resurrected.

Binnenkort is het zover, dan kunnen we opnieuw op avontuur doorheen het unieke Diablo-universum, en dat in de remake van Diablo II.

Diablo II: Resurrected verschijnt 23 september op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)