Netflix’ Tomb Raider-animatieserie heeft een Lara Croft gevonden

Begin januari liet Netflix weten dat het op de proppen zou komen met een animatieserie rond de populaire avonturenreeks Tomb Raider. De vraag was wie de rol van Lara Croft op zich zou nemen. Daar kunnen we vandaag een antwoord op geven.

Niemand minder dan Hayley Atwell (Agent Peggy Carter uit het Marvel Cinematic Universe en Misson Impossible 7) zal de stem van Lara Croft op zich nemen in de Tomb Raider-animatiereeks. Dat maakte Netflix vandaag bekend.

Veel weten we nog niet over het hoe en wanneer van de reeks. We weten wel dat de verhaallijn zich situeert na de gebeurtenissen uit Crystal Dynamics Tomb Raider reboot-trilogie, die werd afgesloten met Shadow of the Tomb Raider (2018).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)