“Call of Duty 2022 wordt een vervolg op Modern Warfare 2019 met codenaam Project Cortez”

Call of Duty Vanguard

Call of Duty: Vanguard ligt nog niet in de rekken, of de eerste roddels/geruchten over Call of Duty 2022 duiken al op. Straf!

Volgens de befaamde Tom Henderson, die we ondertussen allemaal al wel kennen als een gediplomeerde leaker over alles rond Call of Duty en Battlefield 2042, gaat de nieuwe (of is het nieuwere) Call of Duty 2022 momenteel door het leven als Project Cortez.

En, nog volgens Henderson, wordt het een vervolg op Modern Warfare uit 2019.

Laat ons even eerst afwachten hoe Vanguard het zal doen, en van de game genieten voor we over 2022 praten. Zou de mens al iets weten over de opvolger van Battlefield 2042?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)