fbpx

Logitech G onthult zijn lichtste en duurzaamste draadloze gaming-headset tot nu toe

Logitech G435 Wireless Gaming Headset,

Headsets, je hebt ze in alle maten en gewichten, geuren en kleuren, prijscategoriƫn en kwaliteit. En over gewichten gesproken, Logitech G onthult nu zijn lichtste draadloze gaming-headset ever.

Onderstaande informatie komt uit een persbericht, we hebben de headset zelf niet getest.

Logitech G kondigt de Logitech G435 Wireless Gaming Headset aan, een nieuwe ultralichte draadloze headset ontworpen voor de moderne gamer. Met deze headsets kunnen gamers naar hartenlust gamen, muziek beluisteren en met hun vrienden spelen op meerdere platforms. Met drie nieuwe kleurencombinaties is de G435-gamingheadset Logitechs lichtste lichtgewicht, draadloze headset en dit voor de prijs van 79,99 euro.

Met een gewicht van slechts 165 gram is de G435 ultralicht en zo comfortabel dat je hem de hele dag kan dragen. De G435 past bij een breed scala aan mensen, maar het ontwerp is geoptimaliseerd voor kleinere hoofdmaten. Daarnaast beschikt de headset over een optionele volumebegrenzer.

G435 is Logitechs meest duurzame draadloze headset. De headset is CarbonNeutral gecertificeerd, wat betekent dat ze hoogwaardige gecertificeerde CO2-compensaties financieren om de CO2-impact van het product tot nul te verminderen. Daarnaast zijn de plastic componenten voor minimaal 22 procent gemaakt van gerecyclede inhoud, en de papieren verpakking is afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen. Door voor dit product te kiezen, ondersteun je een verantwoord beheer van de bossen in de wereld.

De combinatie van gaming-kwaliteit LIGHTSPEED Wireless 2,4 GHz en low-lag Bluetooth geeft je de vrijheid om draadloos verbinding te maken met je PC, PlayStation, smartphone en andere apparaten. LIGHTSPEED Wireless maakt verbinding met je PC of PlayStation via een USB-A 2,4 GHz-adapter en biedt prestaties die zijn afgestemd op de behoeften van gamers. De G435 biedt ook low-lag Bluetooth voor koppeling met mobiele apparaten, wat de snelheid ten opzichte van standaard Bluetooth-verbindingen aanzienlijk verhoogt.

De 40 mm-drivers leveren een rijk en meeslepend geluid, terwijl de dubbele beamforming-microfoons een microfoonarm overbodig maken. De beamforming-microfoons versterken je stem en verminderen tegelijkertijd achtergrondruis. Op deze manier klinkt het alsof je je in dezelfde kamer bevindt als je vrienden.

De nieuwe G435 Wireless Gaming Headset is verkrijgbaar in drie kleurencombinaties, Black & Neon Yellow, Blue & Raspberry en Off-White & Lilac, waardoor gamers een headset kunnen kiezen die hun individuele stijl en persoonlijkheid het beste weergeeft. Bovendien hebben we links en rechts braille-indicatoren op de headset toegevoegd om het voor mensen met een visuele beperking gemakkelijk te maken om te weten welke kant ze vasthebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: