Bekijk vanaf morgen The Suicide Squad via video-on-demand

The Suicide Squad

De eerste Suicide Squad was best ok, maar deze reboot van James Gunn is een knaller van jewelste. Waarom? Dat lees je in onze review van deze film.

The Suicide Squad heeft niks te maken met de eerste film en regisseur James Gunn kreeg carte blanche van Warner om de antihelden nieuw leven in te blazen. Gunn kennen we uiteraard van de eerste Guardians of the Galaxy-films van die andere grote superheldenstal, Marvel.

De film was een succes in de bioscopen en vanaf morgen, maandag 13 september, kan je hem ook bij je thuis bekijken via video-on-demand. Dat kan via Telenet, Proximus, BeTV, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.