Draken en pratende armbanden in indrukwekkende gameplaytrailer van Forspoken

Forspoken

Tijdens de PlayStation showcase kregen we prachtige gameplay voorgeschoteld van Forspoken.

Dit is de game die eerder door het leven ging als Project Athia en wordt een actie-RPG met een heerlijk fantasysausje. Opvallend is de humor waarover het hoofdpersonage beschikt. Maar het belangrijkste is natuurlijk de geweldige combat én toch wel de oogverblindende graphics.

De game van Square Enix verschijnt in de lente van 2022 en dat tijdelijk exclusief op PlayStation 5 en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.