Tiny Tina’s Wonderlands heeft releasedatum beet

En om meteen met de deur in huis te vallen: je neemt beter een dagje verlof op 25 maart 2022! De Borderlands-spin-off met Tiny Tina in de hoofdrol verschijnt er dus binnen een dikke zes maanden.

En die aankondiging komt er met opnieuw heel wat leuke gameplaybeelden vergezeld van de typische vrolijke en opzwepende Tiny Tina-muziek. Op het eerste zicht zou je denken dat het over een Borderlands-game gaat, al is er een veel sterke focus op het fantasy-aspect van de game. Ook was er een shot waarbij de personages plots vanuit een geheel ander perspectief werden weergegeven; een soort van bordspel-interpretatie van de game? Anyway, aanschouw de trailer hieronder!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.