Bevestigd: Alan Wake komt voor het eerst naar PlayStation

Alan Wake

Voorbije week ontdekten we dat het sublieme Alan Wake een welverdiende remaster krijgt. Vandaag krijgen we tijdens de nieuwste PlayStation Showcase de eerste beelden van de serie die ooit Xbox-exclusief was. Bij deze bevestigd: Alan Wake komt naar PlayStation.

Stel je voor, de prachtige horroscènes van Alan Wake met RayTracing … op je PS5! Ik ben er alvast klaar voor. Wie nog geen PS5 in huis heeft gehaald, kan de game trouwens ook genieten op een PS4.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.