Star Wars: Knights of The Old Republic Remake aangekondigd

Star Wars Knights of The Old Republic Remake

De PlayStation showcase van vanavond werd geopend met een korte maar héél coole teaser. Aspyr werkt namelijk aan een remake van een van de meest legendarische Star Wars RPG’s: Star Wars: Knight of The Old Republic!

De game wordt door Aspyr, een expert in het maken van remakes, van de grond opnieuw opgebouwd. Het team bestaat uit ontwikkelaars die onder andere ook gewerkt hebben aan het origineel.

Op het einde van de teaser zien we dat deze remake specifiek voor de PlayStation 5 werd ontwikkeld. Of dit ook effectief een PS5-exclusive wordt, valt nog af te wachten.

Hoe dan ook kijk ik enorm hard uit naar deze remake!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.