Laat je wegblazen door de eerste trailer van The Matrix: Resurrections

The Matrix Resurrections 4

Gisteren lanceerde filmmaatschappij Warner Bros. een teaserwebsite voor het vierde deel van The Matrix-saga. Daarop kregen we al enkele flitsen te zien van de film, maar zopas werd de eerste échte trailer gelanceerd van The Matrix: Resurrections.

In The Matrix: Resurrections, nemen Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss hun rollen van Neo en Trinity weer op die ze voor het eerst bekleedden in het origineel in 1999.

Dit vierde deel speelt zich 60 jaar na de revoluties af en introduceert Neil Patrick Harris als mysterieuze analist die Neo van zijn psychologische flashbacks moet zien af te helpen. Neo is immers teruggekeerd naar de gesimuleerde werkelijkheid van de Matrix, maar hij begint zichzelf en zijn omgeving in twijfel te trekken. Dat zet een kettingreactie van events in gang die moeilijk te stoppen blijkt.

We zien ontzettend veel referenties naar de eerste film, zoals de zwarte kat, de tattoo van het witte konijn, de vloeibare spiegels en een helikopter die in een gebouw crasht. Dat er in deze trailer heel hard op nostalgie wordt gespeeld, neem ik er met véél plezier bij!

The Matrix: Resurrections is vanaf 15 december te zien in de Belgische bioscopen.

Maar genoeg gezeverd. Kijk en geniet van de eerste trailer van The Matrix: Resurrections!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.