fbpx

Eerste trailer voor Injustice: Gods Among Us-film

Er verschijnen de laatste dagen en weken heel wat films en vooral animatieseries gebaseerd op videogames. De volgende die er zit aan te komen is Injustice: Gods Among Us.

Ook deze nieuwe in productie zijnde geanimeerde superheldenfilm is geïnspireerd op de gelijknamige games van WBIE en NetherRealm.

In de film nemen de superhelden van de Justice League het opnieuw tegen elkaar op. En dit in een wereld die gek is geworden nadat Superman werd misleid om zijn vriendin te doden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: