Hoofdrolspeler van Marvels Shang-Chi zet critici op geniale wijze op hun plaats

Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings

Simi Liu speelt in de nieuwste Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings de hoofdrol van zijn leven. Dat constateerde BrunoB ook in zijn review, maar heel wat mensen hadden toch hun grote twijfels of de film een succes zou worden.

Voor de release van de film gingen heel wat filmpje viraal waarin zogenaamde influencers brandhout maakte van de film. Ze beweerden dat Shang-Chi nooit een box-office hit zou worden.

Niets was minder waar, want de film brak zowat alle records. Tijdens het 4-daagse Amerikaanse Labor Day-weekend bracht Shang-Chi maar liefst $90. Daarmee deed de film drie keer zo goed als de vorige recordhouder uit 2007: Halloween.

Dit succes zette Simi Liu aan om de criticasters op geniale wijze een weerwoord te bieden. Hij deed dit op Twitter door gebruik te maken van een stockfoto waarvoor hij in 2014 een schamele $120 dollar kreeg.

Op die manier bewijst hij dat hard werken loont, dat iedereen klein begint, dat stockfoto’s je voor de rest van je leven zullen achtervolgen én dat hij een geweldig gevoel voor zelfrelativering en humor heeft.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.