Optimus Prime scheurt lekker voorbij in Transformers: Rise of the Beasts footage

Ik was een dikke Transformers-fan, tot de franchise helemaal verkloot werd (mag ik dat zo zeggen?) door Transformers: The Last Knight. De spin-off Bumblebee vond ik dan wel weer in orde.

Momenteel zijn de opnames in volle gang voor Transformers: Rise of the Beasts, gebaseerd op de tekenfilm Beast Wars: Transformers uit het einde van de jaren negentig.

De film zal eveneens een aantal klassieke personages bevatten die nog niet eerder in een live-action film te zien waren, waaronder Optimus Primal en Rhinox. Daarbovenop zouden we naast de Autobots en Decepticons ook te maken krijgen met de reptielachtige Predacons.

Hieronder alvast de set footage van de nieuwe film, met aandacht voor de op G1 geïnspireerde Optimus Prime. (Voor de niet kenners: Transformers: Generation 1, ook bekend als Generation One of G1, is een speelgoedlijn van 1984 tot 1990, geproduceerd door Hasbro en Takara.)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)