fbpx

Herbekijk hier Marvel’s Midnight Suns gameplay stream

Marvel's Midnight Suns

Gisterenavond de live stream van Marvel’s Midnight Suns gemist? No problemo! Hieronder kan je hem helemaal herbekijken.

Gisterenavond om 20u30 serveerden Firaxis (XCOM) en Marvel ons de eerste echte gameplay beelden van hun nieuwste in het Marvel-universum, namelijk Midnight Suns.

Tijdens de gameplay stream zal producer en host Caroline Guevara spreken met creative director Jake Solomon en senior franchise producer Garth DeAngelis, die een diepere blik zullen werpen op het gevechtssysteem achter Marvel’s Midnight Suns en de kijkers een diepgaande blik zullen gunnen op hoe de game speelt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d