Horizon Adventure houd je 20 uur zoet, kan in co-op gespeeld worden

Forza Horizon 5

Gisteren werd een nieuwe livestream de wereld ingestuurd waarin Forza Horizon 5 in de schijnwerpers werd gezet. En deze keer was het de beurt aan de carrière modus van de game om zijn details vrij te geven.

De carrière modus van Forza Horizon 5 zal door het leven gaan als Horizon Adventure en zal je tot 20 uur bezig houden. Het doel van deze mode is dat je een plekje weet te krijgen in de roemrijke Hall of Fame.

Om hier te geraken zal er geracet moeten worden, of wat had je gedacht! Maar je zal ook Mexico moeten verkennen in zogenaamde Expeditions om zo nieuwe Horizon Festival-events vrij te spelen. Verder zal je ook uitdagingen, of Accolades, tot een goed einde moeten brengen. Het mooie is dat je dit alles samen met een vriend kan spelen in co-op!

Check zeker de een uur durende livestream als je jezelf al helemaal wil onderdompelen in de Mexicaanse sfeer!

Forza Horizon 5 is vanaf 9 november beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De game zal ook van bij launch onderdeel zijn van het Xbox Game Pass-abonnement, maar zal in tegenstelling tot zijn voorganger géén demo-versie krijgen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.