Toy Soldiers HD verschuift naar eind september

In mijn jonge jaren deed ik niets lievers dan met soldaatjes spelen. Ik maakte twee kampen, links en rechts van de gang, en rolde met een tennisbal, knikker of wat ik had liggen van het ene kamp naar het andere. Het leger dat op het einde de meeste soldaatjes/ridders had, was de winnaar.

Videogames en nostalgie gaan vaak hand in hand. Ik was een grote fan van 3 DO’s Army Men-reeks (1998) en ook Toy Soldiers (2010) kon op mijn jeugdig enthousiasme rekenen.

Misschien daarom dat ik stiekem uitkijk naar Toy Soldiers HD, dat nu dus verschuift naar eind september. Ook hier nemen twee legers het tegen mekaar op in verschillende locaties zoals een bad- of slaapkamer of living. Aan jou om jouw leger en locatie te beschermen tegenover de immer op je afstormende aanvalsgolven van tegenstanders.

Het is gewoon plezant! Check de video hieronder maar eens. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn om u te amuseren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Toy Soldiers HD verschuift naar eind september'

Reacties zijn gesloten.