Koop Far Cry 6 op Xbox One of PS4 en upgrade gratis naar Xbox Series X|S of PS5

Binnenkort, het komt echt wel dichtbij, ligt Far Cry 6 in de rekken. Tenzij we ons nog aan een uitstel mogen verwachten natuurlijk. Het blijft nog steeds Ubisoft… Heel wat gamers die geen next-gen, of nog geen next-gen in huis hebben, zullen de game waarschijnlijk aanschaffen op old-gen. Wel voor die mensen hebben we goed nieuws.

Zeker voor die gamers die fan zijn, Far Cry 6 bij release in huis halen op hun Xbox One of PS4 en van plan zijn een PS5 of Series X/S aan te schaffen.

Ubisoft heeft deze ochtend vanuit het niets bevestigd dat deze gamers hun exemplaar van Far Cry 6 gratis kunnen upgraden naar de next-gen consoles.

Dat liet de studio deze ochtend zelf weten via hun Twitter-pagina: “Buy Far Cry 6 on Xbox One or PlayStation 4 and upgrade to the Xbox Series X|S or PlayStation 5 version at no additional cost

Mooie geste van de uitgever/ontwikkelaar. Want als het goed is, dan zeggen we het ook!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)