Remedy Entertainments Death Rally is gratis (en te houden) via Steam

Lang voor Remedy Entertainment bekend werd met Max Payne, Control of Alan Wake maakte het al coole games. Eentje daarvan is de top-down combat racer Death Rally uit 1996.

Wel diezelfde Death Rally, uitgegeven in 1996 door 3D Realms, en niet de remake, die kan je nu gratis downloaden en voor altijd toevoegen aan je Steam bibliotheek zo blijkt.

In die jaren bestond er trouwens nog zoiets als shareware (waar is den tijd amai) maar hier gaat het dus om de full version.

Uiteraard moet je wel een Steam account hebben om deze game aan je collectie toe te voegen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Remedy Entertainments Death Rally is gratis (en te houden) via Steam'

Reacties zijn gesloten.