The Medium doet het nu ook op PS5

The Medium

Het horrorspel The Medium is reeds een tijdje beschikbaar op Xbox. Vanaf vandaag kunnen ook PS5-gamers aan de slag met Bloober Teams unieke horrorgame.

Bloober Team, die fans van horror games horen te kennen als het team achter onder andere Blair Witch, Observer en Layers of Fear, psychologische horrortitel The Medium is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 5.

Dankzij de nieuwe integratie van de DualSense-functies krijgt het schakelen naar de spirituele wereld, het oplossen van puzzels en volgen van verschillende wegen op de PS5 een extra, bovennatuurlijke dimensie.

Tegelijk met de digitale release voor PS5 brengen Bloober Team en Koch Media de fysieke versie van The Medium ook uit voor pc, Xbox Series X|S en PS5™.

The Medium is een third-person psychologische horrorgame met innovatieve dual-reality-gameplay. Als Marianne, een medium dat verschillende paranormale vermogens kan gebruiken, kunnen spelers de echte wereld en de geestenwereld zowel afwisselend als gelijktijdig verkennen om een duister mysterie te ontrafelen dat wordt omringd door verontrustende geheimen, sinistere geesten en pittige puzzels die alleen een medium kan oplossen.

De originele soundtrack van Akira Yamaoka, bekend van zijn werk aan de Silent Hill-serie, en Arkadiusz Reikowski van het Bloober Team, geeft beide werelden van The Medium een geheel unieke sfeer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)