Bravely Default II nu verkrijgbaar op Steam

Square Enix’ RPG Bravely Default II is nu verkrijgbaar nu via Steam voor pc. Besluit je de game tussen nu en 13 september op STEAM aanschaffen, dan krijg 10% korting.

Dankzij de release van Bravely Default II op STEAM kunnen ook pc-gamers nu kennismaken met de Brave- en Default-systemen die ze tijdens turn-based-gevechten kunnen gebruiken om grote risico’s te nemen voor de kans op nog grotere beloningen.

Spelers kunnen hun team naar eigen smaak aanpassen met het jobsysteem om tot de optimale samenstellingen te komen die nodig zijn om de uitdagende eindbazen te overwinnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)