fbpx

Valorant ontvangt volgende week nieuwe map

Ontwikkelaar Riot Games brengt volgende week, rond 9 september, een nieuwe map naar hun free-to-play shooter Valorant.

De map krijgt de naam Fracture mee en belooft de gameplay op z’n kop te zetten. In deze mag worden namelijk de startlocaties van verdedigers en aanvallers omgedraaid waardoor je een nieuwe ervaring moet gaan beleven.

Deze Fracture-map komt samen met 3.05 van de game waarin ook episode 3, act 2 zit. Dit alles zou rond 9 september beschikbaar gemaakt worden.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: