The Outer Worlds: Murder on Eridanos komt op 8 september naar de Switch

In maart van dit jaar bracht ontwikkelaar Obsidian Entertainment de tweede, en meteen ook laatste DLC uit voor de schitterende RPG The Outer Worlds. Al bleven de eigenaars van een Switch op hun honger zitten, met de belofte dat Murder on Eridanos op een later moment naar Nintendo’s console zou komen.

En dat moment is nu bijna aangebroken want Murder on Eridanos verschijnt volgende week woensdag, op 8 september, in de Nintendo eShop.

Murder on Eridanos schotelt ons een interstellair moordmysterie voor waarin we de moord op de woordvoerder van Rizzo, Halcyon Helen, moeten oplossen. Met behulp van een nieuw gadget, de Discrepancy Amplifier, moeten we een web aan raadsels, bedrog en geheimen ontrafelen.

Daarnaast voegt deze extra content ook een hogere levellimiet, nieuwe wetenschappelijke wapens, de mogelijkheid om je vaardigheden aan te passen en nieuwe pantsersets toe.

Murder on Eridanos is vanaf 8 september afzonderlijk verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor € 14,99 of als deel van de The Outer Worlds Expansion Pass.  De DLC is nu reeds verkrijgbaar op alle andere hedendaagse consoles én PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.