Scheur lekker door de bocht in launch trailer WRC 10

WRC 10

Als je het mij vraagt: rally en geen Formule 1! Ik hou wel van die gepimpte bakken die lekker door de bocht scheuren, handremmeke trekken, optrekken en een jumpke maken.

En dit alles wordt heerlijk realistisch in beeld gebracht, en van het nodige gebrul en gegrom van die bolides voorzien in WRC 10.

WRC 10, de officiële game van het FIA World Rally Championship is nu beschikbaar op alle platformen, behalve Nintendo’s Switch.

Rallyfans weten dus wat hen te doen en vooral te spelen staat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Scheur lekker door de bocht in launch trailer WRC 10'

Reacties zijn gesloten.