Konamis eFootball 2022 verschijnt 30 september

eFootball Messi

Op 27 september verschijnt EA’s FIFA 22, en drie dagen later is het de beurt aan Konami met hun eFootball 2022. Wie dit jaar op de meeste fans kan rekenen, dat is nog even afwachten.

Zoals we weten heeft Konami dit jaar met eFootball voor een andere aanpak gekozen. De game verschijnt op 30 september, en we weten ook al wat we qua content mogen verwachten na de launch.

Zo zal de eerste patch, die deze herfst nog verschijnt, meer dan 600 gelicenseerde clubs toevoegen. Bovendien zal het nieuwe wedstrijdmodi bevatten (de beloofde Master League modus misschien?). Verder zal het nieuwe spelertypes brengen, gaande van standaard tot legendarisch.

Last but not least zal de game ook cross-play tussen alle platformen ondersteunen (via patches na de lancering, niet bij de lancering).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)